divendres, 3 d’agost del 2012

Comença la temporada amb "El Partit"

Després d'un mes de silenci obligat per la manca de notícies a l'univers belitaire, Tot Bèlit torna per a informar de totes les novetats de la temporada 2012/2013 que està a punt de començar.

I aquesta temporada comença com ho va fer la passada, amb el partit més polèmic del bèlit comarcal: Casus Bèlit de Sants contra els Panarres de Les Corts. Serà a l'Ecspanya Industrial Stadium, el dissabte 25 d'agost, a les 17:00, en el marc de les Festes Alternatives de Sants. El partit vindrà precedit del ja tradicional concurs de paelles en un va intent per a mantenir la cordialitat i la pau entre barris. Segons ens informen des de l'organització, no només no existeix cap prohibició, sinó que s'incentivarà que la gent i els equips portin banderes dels pobles aborígens.

L'equip local assisteix a aquest partit de màxima rivalitat amb la incògnita del seu rendiment, irregular durant la temporada passada. A l'Universal de Sants i Rodalia va fer un gran paper proclamant-se campió davant Can Barraca. Però des de llavors ha tingut un paper més aviat discret exemplificat en el seu pas pel 8è Campionat del Món.

Si complexa és la situació del Casus Bèlit, encara ho és més la de l'equip visitant. Existien grans dubtes sobre la continuïtat dels Panarres com a equip després d'atravessar una situació financera no gaire diferent a la del Glasgow Rangers. A l'acceptar el desafiament de Sants per a jugar contra la seva nèmesi, l'equip cortsenc pretén callar aquelles veus que apuntaven a la seva propera dissolució. Com sempre, Tot Bèlit informarà detalladament sobre qualsevol novetat que es produeixi de cara al clàssic del Barcelonès.
 
Una temporada que es preveu novedosa

Tot i que encara no existeix confirmació oficial, en declaracions "off the record" algunes persones de l'entorn belitaire suggereixen que aquesta temporada podria veure la llum la competició oficial de les comarques de la Catalunya Central que des de fa un any venim reivindicant des de Tot Bèlit. Tant bon punt es produeixi la notícia, informarem degudament i saludarem aquesta competició. Sigui com sigui, insistim en que aquesta informació continua al món de la rumorologia.

A més de les competicions oficials (Bescanó, Campionat del Món, Campionat de la Catalunya Central...) Tot Bèlit informarà també de les trobades belitaires ocasionals com la del Rebrot d'enguany, que va tancar la temporada i que apareix il·lustrada en les dues fotografies anteriors. Per cert, a Berga, El Forn es va imposar a un combinat del Barcelonès per escàs marge.

Com ens ve caracteritzant últimament, no ens oblidarem de l'actualitat internacional. Però tampoc de les restants variants del joc que es donen arreu dels Països Catalans. La foto que acompanya aquestes paraules va ser treta a Benifairó (País Valencià), a on podem comprovar com el pic i pala gaudeix d'una excel·lent salut.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada