dijous, 23 d’agost del 2012

Falten dos dies!

Només queden dos dies per a l'enfrontament entre el Casus Bèlit de Sants i els Panarres de Les Corts i la tensió ja es respira a l'ambient de la Festa Major de Sants. Els antecedents del partit són relativament favorables al conjunt local, que s'ha imposat en dos de tres encontres: en el partit de l'any passat de la Festa (amb un resultat de 450-345) i a l'Universal de Sants i Rodalia (700-555). Per la seva part, l'equip cortsenc compta amb una victòria envers el seu històric rival dins del marc de la Festa Major de Les Corts. En aquella ocasió, el conjunt violat es va imposar amb claredat per 520 a 365.

Un altre factor que juga a favor del combinat verd-camuflatge és el camp: el Casus Bèlit encara no ha perdut a l'Ecspanya Industrial Stadium, que generalment es converteix en una olla a pressió en ocasions semblants. Sigui com sigui, la naturalesa del partit converteix el resultat en impredictible, el que sempre és de agrair en una jornada belitaire.
 

 
L'única ombra que planeja sobre aquesta jornada és el temps. Aquest cap de setmana es preveuen canvis meteorològics l'abast dels quals encara són una incògnita. En breu, els serveis meteorològics santsencs ens oferiran una predicció.
 
El Casus Bèlit torna a aparèixer a La Burxa
 
Arran de la Festa Major de Sants, la publicació mensual santsenca La Burxa ha publicat un extens suplement sobre les diverses organitzacions i cooperatives amb presència al barri per oferir una idea del mosaic que composa els moviments associatius. Entre les entitats que apareixen referenciades està l'equip belitaire local.
 
A l'article, es parla extensament del bèlit i també de la trajectòria de l'equip verd-camuflatge per campionats com el del Món, el de Bescanó o l'Universal de Sants i Rodalia. També s'ofereixen dades de contacte per obtenir més informació o apropar-se al món del bèlit.
 
Més enllà d'això, el suplement de Festa Major brinda un quadre detallat de tot un seguit d'associacions culturals, polítiques i ecològiques, així com de cooperatives de contingut social, que el fan altament recomanable la seva lectura. La Burxa es pot aconseguir al barri de Sants gratuïtament. També es pot consultar en aquest enllaç.
 
          


1 comentari:

  1. Des de les Corts estem esperant amb candeletes la crònica de l'espectacular partit disputat dissabte passat!

    ResponElimina