dilluns, 27 de febrer del 2012

Devessall d'equips per a la gran competició

Segons informa Va de Bèlit, són ni més ni menys que 18 els equips que competiran al 8è Campionat del Món de Bèlit, a Sant Narcís. La xifra suposa un rècord en participació i un repte per als equips.

La major part d'aquests equips són vells coneguts de la competició. Estan els noms de combinats que sonen a favorits com els vigents campions, Los Primos o els Taronges, Can Barraca o Obélit. També equips habituals en edicions passades i que compten amb els avantatges i les opcions que brinda l'experiència: Mosquetes Mortes, Desibèlits AEPC, Casanova Team, Límit 7, Belitaires, El Forn (antic Cupdecana), Mitja Cana Val o Nembreguan.

Les novetats gironines aquest any són tres: Esplai Sant Narcís, La Família i Construccions Cañi. El seu rendiment al campionat doncs és, a hores d'ara, una incògnita. Que ningú es confiï: Los Primos van debutar l'edició passada amb els resultats que hom coneix.

Des de Tot Bèlit farem un seguiment especial dels equips del Barcelonès que, en aquesta ocasió son dos: un Casus Bèlit crescut pels seus darrers resultats i una nova formació constituïda per la gent de l'Hospitalet, Horta i Eixample Esquerra; que, no podent anar amb els seus equips, han decidit muntar un combinat que respon a l'aterridor nom de Belinqüència. Des de Tot Bèlit saludem aquesta nova formació i esperem informar ben aviat dels seus triomfs.

També malauradament n'hi han absències. Panarres i Bèlit Nord no hi seran, probablement per la dificultat de desplaçar l'equip a Sant Narcís. Tampoc figuren equips com Minibons o Les Nenes. No obstant això, esperem veure'ls ben aviat al terreny de joc.

1 comentari:

  1. No se el per què però del Barcelones hi anirà la millor gent. Tots sabem com les gasten els Panarres. La gent del Bèlit Nord han quedat a l'alçada dels Panarres que ja es caure baix.

    Francesc d'Horta

    ResponElimina