dilluns, 5 de març del 2012

Campionat complicat per als equips del Barcelonès

Avui, Va de Bèlit ha publicat el resultat del sorteig de grups que des de dissabte ja s'estava comentant a la xarxa. Els equips del Barcelonès tindran un campionat complicat, no només pels rivals que es trobaran, sinó per les novetats que incorpora la competició. Efectivament, el nombre de 18 equips feia complexe dissenyar l'arquitectura del campionat de manera que es poguessin derivar uns quarts de final de la fase eliminatòria. La solució presa implicarà un significatiu nivell d'esforç: els primers de cada grup es classificaran directament per a quarts sense passar per la fase eliminatòria, mentre que els dos últims de cada grup quedaran eliminats. L'eliminatòria es farà entre els equips de cada grup que ocupin una posició entre el 2on i el 7è. Així, el Casus Bèlit haurà de millorar el paper que va realitzar l'any passat i els Belinqüents hauran de fer un bon debut per a evitar la zona de perill.

Repassem quins seran els seus rivals de grup:

Casanova Team

Un dels equips històrics del campionat. Ha arribat en diverses ocasions a les semifinals, l'última a la 5a edició. Des de llavors no han passat de vuitens; però son un equip potencialment perillós en base a la seva experiència.

El Forn

L'equip que duu el nom del casal independentista de Girona va aconseguir, com a Cupdecana, arribar a quarts en la seva primera participació donant mostres de molt bon joc. Nogensmenys, l'any passat, en la seva segona incursió al campionat va afluixar bastant i va caure a la fase eliminatòria. Així, l'historial del conjunt el fa impredictible en quant al seu rendiment en aquesta 8a edició.

Los Primos

Vigents campions i encara invictes en el Campionat del Món. Destaquen l'alt nombre de canes de Miguelón i Paco Cortés, malgrat que tot l'equip llença bé. El Casus Bèlit es fa enfrontar a ells a Bescanó, no podent fer gaire per a evitar la derrota. Ferms candidats a liderar el grup.

Belitaires

Equip que conta amb veterans d'aquest joc. Es van enfrontar en dues ocasions als de Sants sent el balanç favorable als Belitaires, tot i que per un escàs marge i en partits força igualats.

La Familia

Equip desconegut per ser el primer cop que es presenta. Tot i així, els seus jugadors surten de la cantera de Los Primos, factor a considerar seriosament.

Esplai Sant Narcís

Una altra novetat al campionat. S'haurà d'esperar als primers partits per tal d'observar el bèlit que desplega aquest equip. Per ara, tenen a favor el factor camp.

Nemberguan

Equip que compta en el seu historial amb uns vuitens i uns quarts. Els del Barcelonès hauran de tenir molta cura amb els llançaments alts ja que l'equip destaca per les seves escapçades.

El derbi

Els dos equips del Barcelonès inscrits han caigut en el mateix grup i es perfilen com a rivals directes en la lluita per a evitar l'eliminació en la lligueta. Així, hi haurà derbi en una data encara no fixada. Un duel que per una part és inèdit donat que Belinqüència neix en aquest Campionat del Món; però per altra banda, no tant, perquè bona part dels belinqüents són delitaires del Caneshnikov i molta gent els considera una marca blanca dels hospitalencs. Si atenent a l'últim partit que van jugar santsencs i riberencs, es preveu un matx molt disputat. En aquest sentit, les aportacions d'Horta i l'Eixample a Belinqüència reforcen la idea d'un equip molt competitiu.

El Grup B

No n'hi ha rivals petits. No obstant això, el Grup B d'aquest campionat està composat per equips amb molta experiència i/o que són habituals de la part alta de la classificació a excepció de Construccions Cañi, que debuta; pel que es podria considerar grup de la mort. A més del debutant, hi seran Mitja Cana Val, Límit 7, Can Barraca, Obèlit, Mosquetes Mortes, Desibèlits AEPC, Taronges i els Bons.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada