divendres, 9 de març del 2012

Comença el 8è Campionat del Món amb un matx espectacular

Ha arribat la tant esperada data. Avui comença el Campionat del Món de Bèlit 2012 (#CMB12). I ho fa amb un gran partit corresponent a la lligueta del Grup B entre dos dels aspirants al títol: Can Barraca vs Obèlit.

L'esdeveniment no ha passat per alt al portal Vilaweb, un dels mitjans que més interès han mostrat per aquest joc. En un especial del Diari Escola, parlen del campionat en concret i, de manera més general, del joc en si.

A més del partit inaugural, es juguen dos altres encontres també corresponents al Grup B: Mitja Cana Val vs Construccions Cañi i Taronges vs Els Bons. El diumenge, la primera jornada d'aquest grup es completa amb Mosquetes Mortes vs Desibèlits AEPC, Mosquetes Mortes vs Taronges i Límit 7 vs Can Barraca.

Primera jornada per al Grup A

També el diumenge hi haurà partits corresponents al grup en el que van quedar enquadrats els equips del Barcelonès. El primer encontre serà entre el Casanova Team i l'Esplai Sant Narcís, amb l'interès d'assistir al debut d'aquest últim. La jornada per al Grup A es completa amb els actuals campions, Los Primos contra un bon equip defensiu, Nemberguan; i amb el debut de La Família contra El Forn.

Els equips del Barcelonès, el dia 31

Els equips de la comarca del Barcelonès s'hauran d'esperar a l'últim dia del mes per a debutar en la present edició del campionat, el que els oferirà una bona panoràmica del grup a l'haver-se disputat bona part dels aparellaments. Llavors, Belinqüència iniciarà el seu trajecte per aquest campionat contra El Forn i el Casus Bèlit contra Belitaires, vells coneguts dels santsencs. Com sempre, Tot Bèlit estarà allà per a oferir tots els detalls.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada