dijous, 23 de febrer del 2012

Es confirma la presència del Casus a Sant Narcís

Després del seu bon paper a l'aniversari, havent derrotat contra tot pronòstic a l'actual campió de Bescanó, el Casus Bèlit de Sants té un nou repte: recentment s'ha confirmat la seva presència al 8è Campionat del Món de Sant Narcís en la que seria la seva segona participació en aquesta competició. De fet, a falta d'un dia per al tancament de les inscripcions, és l'únic equip del Barcelonès que ha demanat participar. El dia 25 podrem comprovar si l'acompanyaran alguns dels seus rivals més propers.


Sobre els objectius de l’equip verd camuflatge, el seu capità Ângelo ofereix una resposta ambigua: «L'important és anar partit a partit». L'any passat, l'equip santsenc es va quedar a les portes de la fase final en caure contra l'Obèlit per 410-265 i 510-340. Sobre les perspectives d'una hipotèti
ca entrada a la fase final, Ângelo no amaga les esperances dels santsencs: «A ningú se li escapa que volem arribar el més alt possible, però hem de ser cautes perquè davant tindrem equips molt experimentats». «Esperem oferir espectacle si les condicions de l'equip o les forces d'ocupació no ho impedeixen», en clara al·lusió a l'historial de fustigació per part dels cosos de seguretat que acumulen tant l'equip com l'afició i que va tenir el seu últim episodi no fa gaires setmanes.

Deu equips més confirmats

Segons informa Va de Bèlit, a més dels santsencs, s’ha confirmat la presència d’altres deu equips sent l’única novetat destacada el de l’Esplai Sant Narcís. La resta són habituals de la competició, destacant Can Barraca, Taronges i Obélit. També hi seran els Desibèlits, els Belitaires, les Mosquetes Mortes, el Límit 7, el Casanova Team o els Cupdecana rebatejats com El Forn. Hi ha algunes absències provisionals notables, com són els campions de les dues darreres edicions: els Minibons i Los Primos. Observarem si aquests i algun equip del Barcelonès finalment s’inscriuen abans del final del termini.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada