divendres, 7 d’octubre del 2011

Poques hores per al segon derbi!

Només falten unes hores per al gran espectacle que les masses populars esperaven des de fa un mes i mig: el segon gran derbi de les viles ocupades del Pla de Barcelona. Desprès de múltiples canvis de data, de dubtes sobre la disponibilitat de jugadors i jugadores per a celebrar el partit, i d'encreuaments de retrets sobre la idoneïtat del dia; serà finalment demà dissabte a les 12:00 a la Plaça Clara Campoamor, en el marc de les festes de Les Corts, quan es trobin Panarres, Casus Bèlit i ambdues aficions.

La fina frontera que dibuixa la avinguda de Madrid s'obrirà per a assistir a un partit que a priori, té un guió molt diferent al del primer derbi. Tots dos equips arriben massacrats per importants baixes, pel que no es descarta que hagin de ficar la ma a la cantera. El camp també és molt diferent al de l'Espanya Industrial: més estret i amb dues línies de fora a cada banda.

Potser és a l'aspecte anímic a on es poden marcar les diferències: l'equip santsenc ve de patir algunes derrotes en el context del 3er Campionat de Bèlit de Bescanó, mentre que els Panarres porten setmanes preparant el partit amb ànim de revenja.

Tot i així, s'haurà de veure si el context festiu al barri no l'hi passa factura al joc cortsenc i si l'equip de Sants enfoca aquesta confrontació com el començament d'un nou cicle.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada