dissabte, 17 de setembre del 2011

Sorteig de Grup Alfa de Bescanó 2011: Vells coneguts i campions del món

Mas Llunès, Belitaires i Los Primos: aquests seran els primers rivals del Casus Bèlit de Sants en el 3r Campionat de Bèlit de Bescanó. L'equip santsenc s'ha mostrat moderadament satisfet amb el resultat del sorteig, ja que ha evitat en la primera fase equips com Can Barraca, Taronges o les Mosquetes Mortes. Tot i així, no ho tindrà gens fàcil. Podria ser d'una altra manera?

El dia 1 a les 9:00 es disputarà el Belitaires - Casus Bèlit. Aquests equips ja es van enfrontar en una ocasió a la fase de lligueta del Campionat del Món. Va ser un partit molt disputat, en el que els verd camuflatge van arribar a estar per sobre en el marcador, però que al final es va resoldre per un 535 a 425 a favor dels blau marí. Serà una bona oportunitat per a la revenja si l'equip santsenc confirma les bones sensacions que va causar al derbi del Barcelonès.

A les 11:30 o 12:00 d'aquell mateix dia, els hi espera el Mas Llunès, equip que és a hores d'ara, tota una incògnita per al Tot Bèlit. Nogensmenys, a Bescanó els coneixen donada la seva participació al torneig 5 Nacions, a on van fer un gran paper. S'haurà de veure l'evolució d'aquest equip durant el campionat per a determinar les seves possibilitats a la classificació.

Però sens dubte, el plat fort d'aquesta primera fase arribarà el dia 2 a les 10:00 o 10:30. Si el Casus Bèlit fa un bon paper el dia anterior, l'últim obstacle que es trobarà en la seva lluita per les primeres posicions del Campionat seran ni més ni menys que Los Primos. Els de la Font de la Pólvora es van proclamar campions del món en la seva primera participació a Girona. Encara no coneixen la derrota mercè a un bèlit de caràcter, sostingut en potents llançaments de gairebé tots els seus jugadors. Els i les de Sants, hauran de potenciar les seves limitades virtuts belitaires i explotar els escassos defectes del rival per a assolir un bon resultat que adquiriria dimensions històriques. Per ara, les apostes 10 a 1 a favor de Los Primos.

Un Grup Beta espectacular

L'altre grup enfrontarà als Taronges, a Can Barraca, les Mosquetes Mortes i Límit 7. Els primers són els actuals subcampions del món; Can Barraca és l'actual campió de Bescanó; les Mosquetes Mortes són un gran equip que sempre està per allà dalt, i el Límit 7 és l'equip amfitrió que, malgrat no haver fet un paper massa destacat en l'últim Campionat del Món, va ser juntament amb Los Primos, l'únic equip que va aconseguir una victòria envers Can Barraca. Així, l'espectacle està garantit en una competició que ha assolit un gran nivell belitaire.

Fonts de les fotos: Va de Bèlit i Mosquetes Mortes

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada