divendres, 16 de setembre del 2011

Sorteig de Bescanó 2011

Avui divendres 16 de setembre és el dia que es sortegen els grups del 3r Campionat de Bèlit de Bescanó. La mecànica del campionat serà la següent: hi haurà 8 equips dividits en dos grups; cada grup jugarà una lligueta d'una sola volta el matí del dia 1 d'octubre. El dia 2, els 2 millors de cada grup s'enfrontaran per les 4 primeres places del campionat; mentre que els 3rs i els 4rts de cada grup s'enfrontaran per les places de la cinquena a la vuitena.

S'han filtrat els noms dels equips que entren en el sorteig i podem confirmar la presència del Casus Bèlit de Sants, que anirà amb la intenció de millorar la seva participació al Campionat del Món (cosa no gaire difícil, tot sigui dit). L'equip santsenc anirà a Bescanó a més, amb la important injecció de moral que va suposar la seva victòria sobre l'etern rival cortsenc a la Festa Major Alternativa (450-345). No ho tindrà gens fàcil: si no hi ha baixes, al sorteig d'avui hi seran equips com Los Primos (imbatuts encara i actuals campions del món), Can Barraca (campions de Bescanó 2010 i 3ers del món) o Taronges (subcampions del món). També hi haurà vells coneguts de l'equip santsenc, com les Mosquetes Mortes o Belitaires. Completen el campionat l'equip bescanoní del Límit 7 i el Mas Llunès. En definitiva, vuit equips que asseguren dos dies de gran bèlit en aquesta localitat de la comarca del Gironès. Tant bon punt sapiguem els resultats del sorteig, l'anunciarem a Tot Bèlit, el teu bloc belitaire de referència.

Es prepara la marea verda

L'afició santsenca ja està posant fil a l'agulla per a donar suport al seu equip de cara als importants compromisos que haurà d'afrontar en gairebé un mes. Més enllà del campionat de Bescanó, primera fita important de la temporada, poc desprès se celebrarà el segon gran derbi contra els Panarres en Les Corts. Per tal de visualitzar aquest suport ja s'han posat a produir merchandishing amb el que acolorir de verd camuflatge les grades dels diversos camps en els que el Casus Bèlit haurà de mesurar les seves habilitats belitaires. Un bon exemple és la samarreta que han editat els Casus Parabellum Hools i que està a la venda en el Casal Independentista de Sants - Jaume Compte. També la pots reservar escrivint un correu a casusparabellum @ gmail.com indicant el vostre nom i la vostra talla.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada