divendres, 8 de juliol del 2011

El bèlit a La Burxa

El joc del bèlit s'ha colat a l'últim número, el 153 corresponent al juliol, de la mítica-llegendària publicació santsenca La Burxa. El petit article "Coneixíeu el Bèlit?", signat per Àngel Bravo Almirall, repassa a grans trets les normes bàsiques del joc, així com els diferents noms que rep arreu dels Països Catalans. L'autor també reflexiona sobre l'escassa atenció mediàtica que se li dona no només al bèlit, sinó a d'altres esports tradicionals o diferents al futbol. Reflexió que compartim i per la qual felicitem a l'Àngel Bravo.
En aquests paràgrafs, l'autor també destaca la vinculació del bèlit a la reivindicació nacional i, com no podia ser d'una altra manera, es fa ressò de l'existència del Casus Bèlit de Sants; del qual destaca el fet de ser un equip del barri, el primer del Barcelonès i la seva participació al 7è Campionat del Món.
Més enllà d'aquesta gratificant referència, convidem als seguidors i seguidores del Tot Bèlit que es facin amb un exemplar de La Burxa, que aquest mes té qüestions tant interessants com la recuperació del complexe industrial de Can Batlló pel (i per al) veïnatge o l'onada de mobilitzacions arran del 15 de Maig.
A part d'aquest tema, s'han disparat els rumors sobre la inclusió d'un possible partit a les Festes Alternatives de Sants; esdeveniment que obriria la temporada 2011/2012. Com sempre, tant bon punt tinguem més detalls sobre el tema, anirem informant.

1 comentari:

  1. Zorionak lanagatik. Felicidades por el trabajo. Un placer. Segi aurrera.Animo!

    ResponElimina