dijous, 21 de juliol del 2011

Un altre esport és possible

Ampolles d'Escumoso Bieiteiro, xampany gallec, serà el premi per a l'equip guanyador del partit de bèlit a la capital de Galícia, com a metàfora de l'agermanament i mestissatge galaic-català. La trobada enfrontarà al Casus Bèlit contra un combinat de la LNB. La jornada del 25 de juliol començarà al voltant de les 17:00 al Parc de Fermim Bouça Brei, amb un obert de bilharda, competició individual de mecànica semblant al nostre joc però sense escapçades i amb l'objectiu d'introduir el bèlit en una mena de porteria delimitada per dues vares en successius llançaments. Tot just desprès d'aquesta competició. Es desenvoluparà el partit de bèlit. L'equip santsenc no es pot confiar envers la manca de familiaritat del combinat gallec amb les normes catalanes, ja que parteix amb moltes baixes i probablement haurà de recórrer a jugadors de la masia.
Aquest esdeveniment es produirà en el marc de les jornades de confraternitat organitzades per la plataforma sobiranista Causa Galiza amb motiu del Dia da Pátria Galega.

Es manté la incògnita sobre el partit de les Festes Alternatives de Sants

Segueix sense saber-se el rival del Casus Bèlit el 27 d'agost en el partit que se celebrarà a les Festes Alternatives de Sants. Sembla que la hipòtesis del Cupdecana perd força. Fonts consultades de tota confiança apunten que no es podria descartar el debut d'un nou equip del Barcelonès, o fins i tot, d'alguna comarca propera. Seguirem informant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada