divendres, 15 de juliol del 2011

Comença la pretemporada!

Després de la seva primera temporada de vida, i amb uns resultats una mica modestos, el Casus Bèlit de Sants torna a la feina havent programat dos compromisos de pretemporada.
Emulant les gires asiàtiques del Barça, l'equip verd-camuflatge encetarà un tour una mica més modest per Galícia. Serà el 25 de juliol, dia nacional d'aquell país. Els jugadors i jugadores del Casus Bèlit participaran a nivell individual a l'obert de bilharda que es fa cada any al parc de Belvis, Compostela. Posteriorment, es preveu un partit de bèlit amb algun combinat gallec a determinar encara per la LNB. Finalment no hi seran els companys bascos de la txirikila, tal i com s'havia especulat. Malgrat tot, esperem que ben aviat se celebri un encontre belitaire galeuscat esportiu i sediciós.
Haurem d'esperar a finals d'agost per al segon compromís. Es confirmen les sospites sobre la celebració d'un partit de bèlit a les Festes Alternatives de Sants. El 27 d'agost a les 18:00 en el Parc de l'Espanya Industrial, el Casus Bèlit s'enfrontarà a un equip convidat. Es rumoreja al món belitaire que es podria tractar del Cupdecana, però el Casus Bèlit no ha volgut confirmar encara la notícia.

A punt per a la temporada 2011 - 2012

Amb aquests partits, el Casus Bèlit es prepara per a una temporada que es preveu moguda i que començarà amb el campionat de Bescanó si finalment l'equip santsenc participa. La següent competició podria ser un campionat al Clot al novembre (encara per confirmar), al gener un campionat al Barcelonès, una competició al País Valencià i, finalment, la vuitena edició del Campionat del Món a Girona. Amb aquesta activitat frenètica, els santsencs i les santsenques esperem coronar l'any amb algun èxit esportiu.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada