dilluns, 22 d’agost del 2011

Menys d'una setmana per al gran partit

Només falten sis dies per al partit que enfrontarà al Casus Bèlit de Sants contra els Panarres de Les Corts i l'esdeveniment no ha deixat de crear expectació. Una bona prova és la notícia que apareixerà en el portal Vilaweb i que es fa ressò de l'acte emmarcat a la Festa Major Alternativa de Sants, amés d'explicar breument el joc.
Malauradament, hem de lamentar que aquest futur clàssic del bèlit del Barcelonès no vingui precedit el dia abans pel ja tradicional correfoc que realitzen els germans i les germanes dels Diables de Sants, però sembla ser que el Districte no té massa respecte pels 31 anys d'història d'aquesta agrupació. Des de Tot Bèlit ens solidaritzem amb els Diables del barri, ens sentim de dol per aquest greuge i enfoquem el nostre partit com a un homenatge als companys i les companyes del foc. Salut i molts ànims!


Obert de bilharda d'O Pino

Per a rebaixar la tensió del partit de dissabte, fa tot just una setmana, quatre belitaires van participar a l'obert de bilharda d'O Pino, a la Galícia central. Entre aquests es trobaven Mireia, Martí (Panarres), Ariadna i Ângelo (Casus Bèlit).


No es va donar un enfrontament directe entre cortsencs i santsencs perquè el nivell mostrat pels jugadors va ser més aviat discret, quedant tres d'ells eliminats en les tres primeres rondes.


L'excepció va ser Ariadna del Casus Bèlit, qui va mostrar un excel·lent estat de forma arribant als quarts de final i eliminant nombrosos palanadors. Al final, Toño dels Furalos es va fer amb la falç d'or que premiava al campió.

Sigui com sigui, els jugadors del Casus Bèlit van voler treure ferro a la polèmica generada al voltant del partit entre el Casus Bèlit i els Panarres tot afirmant que Martí «és un excel·lent jugador» i destacant que «està realitzant una gran tasca en la consolidació d'un nou equip a la ciutat, cosa que és sempre lloable».


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada