divendres, 26 d’agost del 2011

#escalfantelderbi

A només un dia del partit que ha d'enfrontar al Casus Bèlit de Sants contra els Panarres cortsencs i, malgrat les constants crides a la calma per part dels jugadors i les jugadores, les hostilitats no han fet més que créixer. Dins del marc de la Festa Major de Sants, s'han viscut veritables moments de tensió que van tenir el seu punt àlgid passada la mitjanit, quan aficionades santsenques i cortsenques es van intercanviar uns afilats garrotins al carrer dels Borinots davant la confusa mirada d'en Belda. Era la crònica d'una topada anunciada, ja que durant tota la setmana, les xarxes socials treien fum amb la profusió de retrets, velles rivalitats i fins i tot reivindicacions territorials al voltant de la Plaça del Centre; tot unificat sota l'etiqueta #escalfantelderbi. Fins al moment, no tenim notícies sobre la declaració de l'esdeveniment com a "partit d'alt risc" per part del Departament d'Interior.

Més enllà d'aquestes disputes, cal entrar en els detalls del partit, que serà arbitrat pel senyor Cugat, col·legiat de l'Eixample. Com és ja sabut, el partit se celebrarà a l'Espanya Industrial a les 18:00; desprès del tradicional concurs de paelles que organitza la Festa Major Alternativa de Sants. A les 22:00, ja en el tercer temps, actuaran Humareda, The Cabrians i Dremen.

Tot Bèlit ha tingut accés a les alineacions d'ambdós conjunts. Per part del Casus Bèlit, es donarà entrada als nous fitxatges, tenint alguns dubtes d'última hora en jugadors habituals. Per la seva banda, el primer que crida l'atenció del combinat Panarra és l'enorme llista de convocats que ens condueix directament a la pregunta: per què han fet un equip i no tres?

Tota la informació del derbi pròximament a Tot Bèlit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada