dijous, 4 d’agost del 2011

Casus Bèlit vs Panarres!

Al crit de "Bèlit!", se sent una potent veu al Camp Vell, al Camp de la Creu, a Can Batllori, a Can Sol de Baix i al mateix Centre de Les Corts que respon: "Va!". Era un secret de domini públic, però és avui que es confirma oficialment: neix un altre equip belitaire al Barcelonès que duu per nom Panarres, apel·latiu poc afectuós amb el que santsencs i santsenques es referien al segle passat a cortsencs i cortsenques.

Es confirma també que serà el rival del Casus Bèlit a l'Espanya Industrial el dia 27 d'agost, a les 18:00; dins del marc de la 17a Festa Major Alternativa de Sants.

Estem probablement davant d'un futur clàssic, ja que l'encontre trascendeix els límits d'allò purament esportiu per a endinsar-se en el terreny d'allò simbòlic. El motius són variats:

  • És el primer partit que enfronta a dos equips del Barcelonès.
  • És el primer partit del Casus Bèlit al seu estadi i davant de la seva afició després d'una mala ratxa de resultats (no guanya des del 10 d'abril, quan va superar a Les Nenes per 410 a 195).
  • És el baptisme de foc dels Panarres, equip que encarna les esperances col·lectives de Les Corts i des d'ara, es postula com a ineludible referent identitari envers d'alguns complexes sobre la iniciativa associativa d'altres barris com Sants o Gràcia.
  • El naixement de l'equip cortsenc ha anat acompanyat d'una creixent atenció a les xarxes socials i de certa rivalitat entre els districtes veïns.
  • Martí, fins ara jugador del Casus Bèlit, ha sigut cedit als Panarres... Celebrarà les canes assolides envers el seu ex-equip?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada