divendres, 15 de juny del 2012

Demà, gran dissabte belitaire!

Aquest espai ha estat alguns dies sense actualitzar a l'espera que es confirmessin els diversos actes que havien previstos per a les properes dues setmanes i que tancaran la temporada 2011-2012. Es confirma que tot està en crisi, menys el bèlit.

El partit que s'havia plantejat entre el Casus Bèlit i un combinat basc s'ha suspès finalment per problemes d'última hora. Però en canvi, hi haurà dues cites molt importants per a assistir a grans encontres de l'univers belitaire barceloní i per a provar a fer unes quantes canes. No és gens complicat!

1er Torneig a Vida o Mort

El primer esdeveniment de la jornada és el 1er Torneig a Vida o Mort del Fort Pienc; convocat per l'equip local, el Bèlit Nord, que ha renascut de les seves cendres "com el gat Félix" després de la crisi generada pels últims resultats, oferint un torneig d'alt nivell competitiu: han confirmat la seva assistència l'equip amfitrió, el Caneishnikov i el Casus Bèlit de Sants. Els Panarres han declinat, en aquesta ocasió, intentar lluitar per a aquest trofeu. Es rumoreja que és degut a una situació financera no gaire diferent a la del Glasgow Rangers. Esperem que el conjunt cortsenc encara estigui viu per al gran clàssic del Barcelonès que es preveu per l'agost. En qualsevol cas, aquesta absència fa que a les 10:00, sota el pont de Marina, el públic pugui assistir a un enfrontament en format triangular com el que ja es va viure al seu moment en Sant Antoni i que tant grats records proporciona al Bèlit Nord. A aquestes bones sensacions s'ha afegit els rumors que situen Guardiola com a proper entrenador dels roig-i-negres. Com sempre, el bèlit va més enllà d'allò purament esportiu, i els organitzadors han tingut un record pels vaguistes empresonats els últims dies i s'han manifestat clarament contra les retallades. Bèlit sí, lluita també.

Trobada Jove del Clot

I organitzada per l'Assemblea de Joves del Clot-Camp de l'Arpa, arriba la III Edició de la Trobada Jove d'aquest barri. Dins d'un programa interessant de concerts i de promoció de la cultura popular, també s'organitza un taller/exhibició de bèlit al Parc del Clot de la mel, al voltant de les 17:00. Aquest barri sempre ha mostrat un interès significatiu pel joc... Potser estan preparant clandestinament un equip amb pretensions hegemòniques? Encara és aviat per saber-ho. Tot i que arreu del Barcelonès se sent com futurs belitaires esmolen les seves canes cap a una competició comarcal que farà saltar espurnes. Tot Bèlit romandrà atent i informarà de qualsevol pas donat en aquesta direcció.  

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada