dimecres, 11 d’abril del 2012

Mirant al cel

Els preparatius per al partit internacional que enfrontarà les seleccions catalana i gallega segueixen el seu curs. La selecció visitant, desprès d'una actuació irregular al Bierzo que hom va atribuir a una ingesta descontrolada de botelo, està preparant un plat de sorça amb el que oferit els nutrients calòrics adients per a l'encontre. Segons informa O Varal, comptarà entre les seves files principalment amb jugadors que desenvolupen la seva carrera belitaire a Catalunya, perquè estan més familiaritzats amb les normes catalanes i perquè la realitat d'un esport amateur no permet grans desplaçaments... No obstant això, la selecció catalana també haurà d'improvisar un combinat en el que tindran un pes específic els jugadors i jugadores del Barcelonès donat que estem en ple Campionat del Món.

Però aquestes no són les úniques dificultats: serveis meteorològics consultats preveuen literalment "ruixats, tempestes, fred i vent". Una climatologia no gaire adient per a la pràctica del bèlit. Hi ha el precedent del Trofeu Universal del gener jugat en aquestes circumstàncies. El dia desprès hi va haver una epidèmia d'indisposicions entre la població belitaire del Barcelonès. Clar que una versió alternativa dels fets atribueix aquesta epidèmia a la "gresca belitaire" que havia programada desprès...

Consultada, l'organització afirma que manté la convocatòria i que, en tot cas, serà el temps de les hores anteriors al partit el que marcarà la decisió final i que serà degudament anunciada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada