diumenge, 4 de desembre del 2011

Arriba l'alternativa delitaire riberenca

Després de l'impressionant matx que va enfrontar cortsencs i eixamplins el passat diumenge, i que va concloure amb la victòria dels visitants, ara arriba l'hora de l'esperat debut de l'equip hospitalenc Caneshnikov, també conegut com Riberencs. Fa mesos que s'anunciava, però serà finalment el dijous 8 a les 11:30 en el camp conegut com La Cabana (antic camp de futbol de l'Hospitalet, al darrere de les piscines). A davant tindrà ni més ni menys que al Casus Bèlit de Sants.

El partit té molts al·licients. Un dels principals és la presència a l'equip riberenc d'antics jugadors i jugadores del Casus Bèlit, el que equilibra el suposat avantatge de l'equip santsenc en virtut de la seva experiència. El que s'ha pogut veure en jornades preparatòries, parlen de l'existència de grans llançadors al combinat de l'Hospitalet, factor que pot compensar la manca de rodatge del Caneshnikov. L'experiència d'en Lico i l'habilitat defensiva d'Anna també són elements a tenir en compte.

Per la seva part, el Casus Bèlit no guanya des del 25 de setembre, quan es va imposar al Bèlit Nord per 415 a 390. Des de llavors, ha perdut els partits corresponents al campionat de Bescanó i la segona edició del clàssic envers els Panarres (520 a 365). A aquesta ratxa dolenta de resultats se l'afegeix el llast de les baixes que arrastra des de fa mesos. També la difusió per part dels mitjans eixamplins de rumors sobre l'estat de forma de l'equip; rumors que han estat taxativament negats pel Casus. S'hauran de recolzar aquest cop en els llançaments de Fricot, Dídac o Ângelo, i en l'habilitat escapçadora d'Aitor. Aquest jugador és dubte fins l'última hora.

El capità dels santsencs ha afirmat que, malgrat tractar-se d'un amistós, es prenen el partit molt seriosament: «em fa l'efecte que ha arribat el moment de tornar l'esperança a la nostra afició».

Taller de bèlit a Sant Andreu

I dos dies abans, el dimarts 6, a l'andreuenc Parc de la Pegaso, qui vulgui podrà provar les seves habilitats belitaires amb una cana. Serà de 12 a 14:00, dins del programa de la Festa Major Reivindicativa de Sant Andreu 2011. No es descarta que a Sant Andreu Palomar s'acabi desenvolupant un equip que comparteixi referencialitat identitària amb la futbolística UE Sant Andreu. No en va, des dels començaments del Tot Bèlit, teníem notícies que als carrers d'aquest antic municipi del Pla de Barcelona, el bèlit era un joc molt comú.


Es disparen els rumors sobre nous equips


Els sectors belitaires porten unes setmanes agitats envers els rumors sobre la formació de nous equips al Barcelonès i més enllà. Ja és un secret de domini públic que s'han detectat moviments en aquest sentit al Vallès Occidental. Per ara, ningú ho ha volgut confirmar; però, com sempre, Tot Bèlit roman atent a qualsevol novetat per a ser el primer en informar sobre aquest particular.

També s'ha especulat amb la possibilitat d'un derbi eixamplí al gener com a presentació d'un eventual equip a l'Esquerra de l'Eixample. Fonts consultades en aquest barri, neguen que «al gener» es doni tant magne esdeveniment; el que encara ha donat més ales a les especulacions sobre si ja s'està preparant aquest derbi per alguna altra data.

Aquests moviments belitaires s'afegeixen als que ja vam informar que s'estaven donant a Horta, pel que les perspectives d'un gran campionat a la primavera són immillorables.

Si s'arribessin a confirmar aquestes bones notícies, ens quedaria doncs una pregunta ineludible: a que dimonis espera Gràcia?

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada