divendres, 25 de novembre del 2011

Aquest diumenge torna la festa del bèlit!

Malgrat l'escassa atenció mediàtica que ha aixecat el partit de diumenge que enfrontarà a Panarres i al Bèlit Nord, s'espera una excel·lent entrada al Campoamor per a confirmar el bon estat de forma de l'equip cortsenc o per a veure si la gent de l'Eixample Nord és capaç de desafiar el bipartidisme belitaire del Barcelonès.

Tot i que la rivalitat per excel·lència és la que es dona al clàssic entre el combinat de Sants i el de Les Corts, es preveu que aquest serà també un partit d'alt risc donat l'encreuament d'improperis a Pau Farinetes i a Idelfons Cerdà que ha escalfat l'ambient en les setmanes prèvies.
A davant d'aquesta situació, el col·legiat del partit ha assegurat que en cap moment tolerarà l'alteració del joc per part dels jugadors i jugadores d'un i altre equip. «Pretenc resoldre sense ensurts l'encontre; però si es produeix cap desordre, les pitjors tardes de Díaz Vega semblaran petites brometes sense importància...».

A priori, els Panarres parteixen com a favorits. Però els partits es juguen al camp, són vuit contra vuit, ja no n'hi ha rivals petits, etc.

Així, tots els ingredients per a una interessant tarda de bèlit, el dia 27 a les 16:00, en el Campoamor.

El bèlit a BTV

Tal i com vam comentar fa escassos dies, el bèlit va ser-hi present al Festival de Jocs Populars i Tradicionals del Clot, una interessantíssima jornada que esperem es repeteixi any rere any.

Fins allà es van desplaçar les càmeres de BTV per a exposar, en el programa infantil Catacrack (a partir del minut 26), les diferents ofertes lúdiques que es podia trobar al parc del Clot aquell dissabte.

Una de les intervencions va ser la protagonitzada per Ariadna, exposant sintèticament la mecànica del joc per a la seva comprensió per part de les masses infantils.


Durant el transcurs d'aquest petit reportatge, podrem observar com la parada de Tot Bèlit exposava també material d'altres països seguint la línia internacionalista que adoptà des de bon començament.

També podem gaudir d'una demostració per part d'Asad, la gran estrella del Casus. El futur immediat d'aquest jugador és incert; tot i que des de l'equip santsenc recorden que encara té contracte en vigor.

L'equip santsenc es prepara

I precisament, a Sants ja es preparen per a un gener que es preveu molt intens en quant a les diferents competicions. Demà intentaran difondre el bèlit entre els socis i sòcies del Casal Independentista de Sants - Jaume Compte, amb la vista posada en ampliar la plantilla i resoldre els problemes que arrastren en aquest aspecte des del setembre.

Es rumoreja també la possibilitat d'un amistós abans del nadal, i es baralla el nom de Desibèlits com a eventual contrincant, encara que l'estadi encara està en ple procés d'obres de millora i que no n'hi ha res confirmat.

Per altra banda, el Casus Bèlit està realitzant una intensa campanya per a l'ampliació del capital social del club i per a reforçar la cantera. Una campanya certament polèmica per la presumpta agressivitat de les imatges, i que ja ha estat criticada des de sectors del món belitaire barceloní. Veurem l'efectivitat d'aquesta en els propers compromisos del club.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada