divendres, 8 d’abril del 2011

La lluita final

L’equip verd camuflatge es va preparar de valent aquesta setmana per a fer front al últims partits de la lligueta. Malgrat ser l’equip que ha debutat més tard, també serà l’equip que acabi abans aquesta primera fase, quan disputi els quatre partits que li queden per concloure. La missió és intentar compensar la ratxa dolenta de resultats del cap de setmana passat i aconseguir un bon lloc en la classificació.

No ho tindrà fàcil. El primer partit serà dissabte a les 10:30 contra els Desibèlits, actuals subcampions de l’europeu de Bescanó. Els Desibélits són un equip jove, hàbil i bastant efectiu en les escapçades. En aquest campionat han guanyat a les Nenes (125-615) i han perdut contra els omnipotents Can Barraca per només 5 canes (315-320).

A les 12:00, al Casus Bèlit li espera ni més ni menys que Can Barraca; campions de l’europeu, líders del grup A amb 6 punts i únic equip juntament amb els Primos que encara es manté invicte en la present competició. Entre les seves victòries destaca un espectacular 1125-445 a les Mosquetes Mortes.

Diumenge a les 10:30, seran les Mosquetes Mortes l’equip que disputarà la victòria al Casus Bèlit. Terceres a la passada edició del campionat, ocupen també la tercera posició del grup amb dues victòries i la ja referida derrota envers Can Barraca.

Per finalitzar, a les 12:00, l’equip santsenc es trobarà a les Nenes que, fins al moment, tampoc no han aconseguit cap victòria. Mirant les seves estadístiques, semblen a priori el rival més assequible. Però només en teoria: com ja sabeu, els partits es juguen al camp, són vuit contra vuit, no hi ha rival petit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada