dilluns, 18 d’abril del 2011

Final de la lligueta i primera victòria


Font de la foto: Mosquetes Mortes

Cloenda de la lligueta prèvia per al Casus Bèlit, que segueix definit el seu sistema de joc sobre el mateix terreny. En aquest sentit, durant el cap de setmana del 9 i 10 d’abril, s’observà un ordre creixent en la seva disposició defensiva i en l’efectivitat dels llançaments. Per altra banda, van debutar Martí, Mariana i Asad. En l’aspecte negatiu, Lico es va perdre els dos últims partits per una lesió.

Casus Bèlit 175 – Desibèlits 945

Justa victòria dels Desibèlits envers un Casus Bèlit de Sants sense arguments tant en el plànol ofensiu com defensiu. El resultat ho diu tot. Els santsencs i santsenques continuen sense trobar el seu lloc al camp; els Desibèlits, per la contra, recuperen el nivell de Bescanó 2010 i es postulen com a candidats per a la part alta del grup i del campionat. En el partit posterior dels Desibèlits, van batre el record del campionat davant dels Belitaires assolint 1145 canes.

Casus Bèlit 225 – Can Barraca 715

Malgrat el resultat, progressió notable de l’equip pixapi en un partit molt semblant al debut contra els Minibons. Bona primera part del Casus Bèlit que va arribar a la mitja part amb un 210 – 275, només 65 canes per sota. La sorpresa semblava factible, però com al partit contra els actuals campions, al segon torn de llançaments l’equip de Sants va afluixar de manera notable. Algunes canes matades i algunes escapçades van fer que el Casus Bèlit només sumés 15 canes. Per la seva part, els actuals líders del grup van aconseguir 440 canes mercè als llançaments llargs i a la poca perícia defensiva del rival. Bona imatge del Casus Bèlit, però poca efectivitat en els llançaments.

Casus Bèlit 325 – Mosquetes Mortes 440

Partit molt igualat, amb molta i sana rivalitat. L’equip gironí es va imposar de manera justa per 115 canes en un encontre marcat per una visible millora del santsenc en el plànol defensiu desprès d’alguns canvis en el seu sistema de joc. Com contra el Can Barraca, va destacar el nou fitxatge Asad, amb una important potència en els llançaments i habilitat en les escapçades.


Casus Bèlit 410 – Les Nenes 195

Important primera victòria de l’equip de Sants en el campionat que conjura, amb aquest resultat, l’última posició del grup amb independència del resultat del partit entre Les Nenes i el Mitja Cana Val. Partit estrany en el que el Casus Bèlit va aconseguir 80 canes no donades i Les Nenes 75. Acabat el seu segon torn de llançaments, Les Nenes no havien assolit les canes del Casus Bèlit en el primer torn, pel que l’equip santsenc va afrontar la segona meitat amb tranquil·litat. Malgrat les 75 canes demanades i perdudes, va destacar el capità Ângelo, amb alguna escapçada, una cana matada i unes 125 canes aconseguides en llançaments; fets que li van fer guanyar el malnom de “sense-cor”, donada la manca de pietat amb l’equip contrincant.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada