dimarts, 19 de març del 2013

Anem a la batalla, anem al 9è Campionat del Món de Bèlit... vols ser un dels nostres combatents?


ANEM A LA BATALLA...

I NECESSITEM COMBATENTS...

Resultat del sorteig i equips gironins que ens faran front al Grup A
Alguns potser ja n'estareu al corrent i d'altres no, però perquè tothom ho sàpiga:
Enguany es van obrir fa unes setmanes les inscripcions per al 9è Campionat del Món de Bèlit de Girona, i a ultimíssima hora, es va entrar la inscripció per a un equip barcelonès, amb el nom de Tot Bèlit, ja que no és de cap equip en concret, sinó de tots els i les belitaires que correm per terres barcelonines i ens agrada jugar de tant en tant a aquest apassionant joc.

De manera que un cop inscrits, l'organització del campionat des de Girona ha demanat que concretéssim un cap de setmana en el que ens hi posarien els 5 partits de la fase de lliga perquè amb un cap de setmana els poguéssim fer tots. I al final, aquest cap de setmana serà el dels dies 11 i 12 de maig.

Per tant, AQUEST MISSATGE ÉS UNA CRIDA A TOTS ELS BELITAIRES DEL BARCELONÈS A FORMAR PART DE LA NOSTRA ARMADA!!!!, és una crida a tots els germans belitaires del barcelonès perquè tothom qui s'animi a anar a Girona a jugar a bèlit, que ho digui! Que no us faci vergonya, feu un pas endavant, i atreviu-vos a tastar l'ambient d'un campionat mundial de bèlit! És altament recomanable! I estaria molt bé que hi hagués una representació de cada un dels equips barcelonins haguts i per haver!

Així doncs, esteu avisats i avisades!, i qui avisa no és traïdor. Així, només cal que ho digueu!
Contacteu amb nosaltres a: totbelit.bcn@gmail.com

Ah!, per a més informació del 9è Campionat del Món de Bèlit de Girona, només cal que mireu les últimes entrades del Va de Bèlit:


El color de les nostres samarretes serà el negre... anirem de dol pels equips gironins...

GLÒRIA I HONOR ALS BELITAIRES DEL BARCELONÈS,   ENDAVANT TOT BÈLIT!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada