dissabte, 15 de setembre del 2012

El que tu i jo estàvem esperant!

Feia mesos que des de Tot Bèlit reclamàvem que es fes un campionat d'abast intercomarcal per tal d'afegir competitivitat al bèlit del Barcelonès i comarques veïnes. El bèlit local ja va demostrar al Campionat Universal de Sants i Rodalia, que podia deixar de ser la ventafocs belitaire, fins i tot amb borrasques i forts vents de component sud-nord. Calia l'existència d'una competició que aglutinés les formacions que s'han anat creant des de fa gairebé dos anys de revival belitaire pixapí.

Doncs bé, no ens hem quedat de braços creuats i avui mateix ha vist la llum el cartell del 1r Campionat de Bèlit de la Catalunya Central. Eres d'aquells o aquelles residents al Clot, Horta, Sant Cugat, Masnou, Sant Esteve Ses Rovires, Vilafranca del Penedès o Sabadell que sovint et trobaves amb nosaltres i afirmaves que estàveu creant un equip a la vostra localitat del qual mai més hem tornat a sentir a parlar?  Ara és el moment que les vostres afirmacions no es quedin en paraules i es tradueixin en llançaments, recollides i matades de cana. Només heu d'omplir aquesta fitxa d'inscripció i enviar-la a totbelit.bcn(a)gmail.com, juntament amb el vostre bonic logo. Tot Bèlit ha nascut per vèncer!

Incògnita sobre el segon clàssic de la temporada

Malgrat que havien dit que la data definitiva del segon clàssic s'anunciaria en les properes setmanes; aquesta encara no s'ha fet oficial, segons fonts consultades, degut a problemes d'agenda per la Festa Major de Les Corts. S'ignora si el partit serà dins del marc de la celebració o fora d'aquesta; ja que no pocs panarres estan involucrats en l'organització, el que dificultaria la seva presència.

Mentrestant, "l'altra cara dels Panarres" ha donat la volta al món ja que diversos mitjans belitaires internacionals s'han fet ressò de la ja cèlebre imatge. El conjunt santsenc, molest per aquest gest, ha reclamat celeritat a l'organització del segon partit, adduint que "qui riu l'últim, riu millor". 

Bilharda i pandolo

Mentrestant, la temporada comença a la que és una de les grans lligues del món: la gallega. Els gran favorits per aquesta competició són els campions de les dues passades edicions, Bateas, que defensaran el títol davant d'un nombrós conjunt d'equips repartits en sis conferències.

Per la seva part, Mimoza segueix dominant la competició a Eslovènia, ja que continua lider després de la jornada del 10 de setembre.

Com sempre, tota l'actualitat nacional i internacional del bèlit aquí, a Tot Bèlit.    
    


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada