dijous, 3 de maig del 2012

Confirmat el derbi de dissabte!

S'acaba de confirmar el que tothom esperava: dissabte a les 16:00, al camp B de Sant Narcís, es podrà assistir a un nou derbi del Barcelonès. Aquest cop entre el Casus Bèlit de Sants i Belinqüència. El partit te un plus de morbositat ja que ambdós equips necessiten els punts per a lluitar per la classificació per a la fase eliminatòria.

Desprès de l'històric Los Primos - La Família, el matx ha aixecat una gran expectació a Girona i no es descarta que fins a la ciutat dels quatre rius es desplaci el gran dispositiu policial desplegat aquests dies a Barcelona per la cimera del BCE.


Els santsencs i els belinqüents ocupen actualment les dues darreres posicions de la taula, però també són els equips que menys partits han jugat. Una victòria dels verd-camuflatge contra el Nemberguan, els asseguraria la classificació. Belinqüència ho te una mica més complicat, però un parell de bons resultats els hi obriria possibilitats.

Nou partit internacional


També ens han arribat notícies de Galiza, a on la selecció gallega, que fa dues setmanes va jugar contra la catalana, disputarà un matx aquest cop a casa contra la selecció de Euskal Herria. Serà el 12 de maig a Marim. A priori, Galiza es perfila com favorita davant d'una selecció basca comandada per Mourinho (el bo) el joc de la qual és encara una incògnita. Des de Tot Bèlit romandrem atents a les noves informacions que ens arribin des dels germans i germanes de la txirikila i de O Varal.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada