dimarts, 28 de maig del 2013

BÈLITS ENXOPATS A L'AROMA DE SANT NARCÍS AMB ENCENALLS DE CLAUS PERDUDES I PERFUM DE BON ROTLLO CASANOVA TEAM....

Tornàvem a ser a Sant Narcís, temps de flors i temps de bèlit i ens tocava jugar amb un equip emblemàtic de la història del campionat del món de bèlit: els CASANOVA TEAM.
Plovia i tronava de valent, el cel agombolat i plomís, l'herba mullada, brillant i esvaradissa, bèlits, canes i bases enxopats… i com no, els jugadors al camp disposats a lluitar de valent i donar el bo i millor de si mateixos.
Llença Casanova Team

Arrencà el primer partit…Totbèlit defensava. Tocava no deixar passar ni un bèlit. La pluja feia de les seves i els bèlits xops no arribaven prou lluny facilitant també que fessin efectes estranys i que a vegades rellisquessin de les mans… les bases mogudes al llarg dels partits feien que les mides canviessin i això va fer que a la primera part els Totbèlit s’enduessin 35 canes extres.
Mides amunt i avall
 Mullats i cansats arribàvem tots al final del primer partit amb un resultat favorable als de Can Fanga(és clar! Jugaven al seu hàbitat! Fanga… fang... pluja… lo pillas?) ...Totbèlit 360 – Casanova Team 210.

Començava el segon partit, la pluja no donava treva i Casanova Team tampoc, lluitadors de mena desplegaren la seva millor defensa i començaren les escapçades
Lico Attack
…així mateix, la pluja s'havia ficat a l'ànima de més d'un dels nostres canadors  i era visible com aquell dimoni atacava la seva moral afeblint-la… arribava el final de la segona ronda i encara no hi havia res decidit…
Luis caminha-ndo

Xops i cansats va arribar el final … Totbèlit 360 – Casanova Team 295….final ajustat i que deixava clar que en aquestes alçades del campionat no hi ha contrari accessible.

Envejable el coratge, capacitat de joc, ànims i alegria dels Casanova Team. Està clar que algú ha de guanyar els partits , però sap  més greu quan a qui guanyes et cauen especialment bé i són com són: Una gran família que no et fa sentir estrany. Una abraçada i merci per ensenyar-nos tant i ajudar-nos el dia que us vam necessitar. Quan necessiteu un cop de mà, només cal que ens ho digueu.

Tot Casanova Bèlit Team
 

Cal destacar la participació de Luis Caminha, un jugador vingut de la Conferència Nord de Galiza que es va afegir als de Barcelona i va jugar un molt bon paper…
amb 62 anys ens va donar a tots una lliçó de joc, capacitat i “savoir faire” que donà fe de perquè és un jugador d'aquells que, si això fos beisbol, el seu cromo aniria ben buscat.
Luis Gran Palanador
Ens va fer una petita “demo” amb el seu “palan” i la seva “bilharda” de com juguen a terres gallegues (i com juguen!).


Anècdota: Algú va perdre les claus del cotxe (al camp… en principi) i això ens va facilitar una horeta i mitja més de gaudir de la pluja al camp de Sant Narcís…

Vam marxar a dinar, encara sense claus, encomanant-nos al sant i… tres horetes més tard van aparèixer a una jaqueta que estava fora de tota sospita... Sant Narcís Gloriós!!!

Ara toca anar a quarts… hi anirem per festes…jugarem com mai ho hem fet (bàsicament perquè mai no havíem arribat tan lluny) i provarem d'endur-nos cap a casa quelcom més que tot allò que ja ens enduem de gratis: bon joc, bones estones amb els amics i una experiència cada cop, cada any més enriquidora.


Els equips als que ens enfrontarem son el bo i millor i nosaltres els hi plantarem cara perquè… no acceptem ni la derrota ni altra cosa que no sigui guanyar… Sigui com sigui… patireu amb nosaltres!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada