dissabte, 13 d’octubre del 2012

Torange domina la classificació a Bescanó

Foto de Va de Bèlit

Ha conclòs el segon dia del 4t Campionat de Bèlit de Bescanó. Demà es coneixerà la classificació definitiva que, ara per ara, està dominada pels Torange, ferms candidats a disputar la final que, no obstant això, hauran d'esperar als darrers partits per a confirmar aquesta candidatura. Amb tres victòries i amb opció de disputar la final estan el Mas Llunès, els actuals campions Can Barraca i els locals Límit 7. Per últim, sense opció de disputar la final es troben Trullàs Independent, Els Bons Revolution i les Mosquetes Mortes. Can Barraca i Torange ocupen els principals llocs de màxim canador, recollidor i matacanes.

Enguany, problemes d'agenda han evitat la presència d'equips del Barcelonès en aquest campionat, un dels grans referents del bèlit al Principat.

Taller a Les Corts

I demà a les 12:00, dins del programa de la Festa Major Reivindicativa de Les Corts i del Correllengua, a la confluència del carrer Numància amb Anglesola, se celebrarà un taller de bèlit per a prendre contacte amb el joc. Bé... i potser per a descobrir noves promeses, donat que l'alineació dels Panarres te més forats que un formatge de Gruyère.

Segueix sense haver-hi data per al segon clàssic de la temporada i tampoc no hi ha novetats sobre el Campionat de la Catalunya Central. Tot i així, seguirem informant tant bon punt es produeixi la notícia.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada