dijous, 24 de maig del 2012

Jornada de canes obertes

Malgrat les recents eliminacions al 8é Campionat del Món, el bèlit del Barcelonès no s'atura. Aquest mateix diumenge, a les 11:00, al Ecspanya Industrial Stadium hi haurà una jornada de canes obertes, convocatòria difosa per la xarxa que visa donar una petita empenta al joc en aquesta comarca.

Efectivament, un cop finalitzats els compromisos que els lligaven a la competició, els equips del Pla de Barcelona se centren en la difusió del joc cap a la temporada vinent. Des d'aquest blog donarem extensa informació sobre les diverses convocatòries que es vagin realitzant en aquest sentit. I és per això que també aprofitem per a animar als seguidors i seguidores de Tot Bèlit que perdin la vergonya i s'animin a fer unes quantes canes. Qui sap si entre les persones que llegiu això n'hi ha futurs màxims canadors! I si no, sempre va bé per passar una bona estona.

Estima el bèlit, odia el feixisme

I no tot serà fer canes o escapçar bèlits. El Bèlit Nord i el Casus Bèlit de Sants han aparcat la seva hostilitat irreconciliable i s'han adherit a la manifestació contra el racisme que es durà a terme aquest dissabte 26 a les 18:30 a la Plaça Major de Vic.

No es pot dir que sigui sorprenent aquest gest extra-esportiu donat que l'anti-racisme hi és entre els valors que imperen entre els promotors i promotores del bèlit a les nostres comarques.

Per a més informació, es pot consultar la pàgina web de la campanya.

Ja es coneixen els 6 primers finalistes

Hi ha sorpreses a Girona. La Família, a qui feien entre les primeres posicions del Campionat, han caigut envers Els Bons en tres partits (510-365, 540-705 i 550-265), per tant és aquest equip veterà qui es classifica. L'acompanyaran Construccions Cañí, Desibèlits AEPC, que han derrotat a Nemberguan, i Taronges que han fet el mateix amb Belitaires. A més d'aquest quatre conjunts, s'han d'afegir Can Barraca i Los Primos, classificats per la via directa per haver estat els campions de cada grup.

Aquest cap de setmana es ressoldà la incògnita de quins altres dos equips completaran el quadre dels quarts de final. Aquests sortiran del derbi Esplai Sant Narcís vs Mosquetes Mortes, i del clàssic del Campionat entre Casanova Team i Obèlit. Podeu seguir el desenvolupament de la competició al blog germà de Va de Bèlit.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada