divendres, 13 d’abril del 2012

Tot enllestit per a la jornada de diumenge

Segons fonts meteorològiques consultades per Tot Bèlit, sembla que el cel donarà una treva aquest diumenge permetent la pràctica del bèlit. Durant la setmana es temia per la inestabilitat meteorològica, però previsions més recents indiquen que no haurem de patir.

A la memòria encara està viu el diluvi universal de finals de gener, quan al torneig sanstsenc equips i afició van ser castigats durament per la climatologia.

Sembla que l'Ecspanya Industrial Stadium no tornarà a viure una jornada d'aquestes característiques demà.

Així doncs, tot a punt per al gran partit que enfrontarà a les seleccions dels Països Catalans i de Galiza. La seleccionadora Ariadna ha convocat una multitud de jugadors i jugadores entre els equips que no disputen la jornada del Campionat del Món, fins al punt que tindrà la capacitat de renovar la totalitat de l'equip a la mitja part. El perfil del combinat nacional és netament ofensiu, preveient-se llançaments llargs. L'absència de jugadors i jugadores dels equips punters a Girona no sembla que l'hagi d'afectar massa en principi. Els Països Catalans es veuen com a favorits, no només per l'únic precedent d'aquesta convocatòria, sinó per les dificultats per a conformar un equip dels rivals i pel factor camp.

Per la seva part, la selecció visitant ve una mica més ajustada. Ângelo, que substitueix en aquest partit al seleccionador gallec habitual Paco Flores, ha convocat un equip conformat principalment per jugadors gallecs d'equips catalans, per alguns noms desconeguts per al gran públic i alguna incorporació de la lliga gallega com Suso (Remourelle Bulls). Aquesta selecció sui generis servirà per a mesurar el rendiment de belitaires emergents cap al compromís que Galiza té a casa davant Euskal Herria en els propers mesos. I més singularitats: O Varal informa que la selecció gallega no vestirà el blau habitual. En el seu lloc, vestirà de negre en senyal de dol pels recents incendis a les Fragas do Eume i en protesta per la política de la Xunta. I és que bèlit i reivindicació social van de la ma, com no podria ser d'una altra manera.


Abans del començament del matx hem de lamentar un fet: davant l'expectació generada al voltant de l'encontre, esperaven que Tot Bèlit TV pogués retransmetre en directe la jornada via streaming per a Galiza i per als catalans i catalanes que no es puguin desplaçar a Sants. Malauradament, és molt probable que no pugui ser així finalment. Sigui com sigui, convidem a la gent twittaire que informin del desenvolupament del partit a #PPCCvsGZ o #BelitBilharda. Com sempre, a la seva conclusió Tot Bèlit oferirà un ampli reportatge.

2 comentaris:

  1. Els jugadors Galegos ho han fet prou bé però els PPCC han tornat a guanyar. Un altre dia serà.

    ResponElimina
  2. Xisco..máis dura será a caída!! Noraboa pola gran victoria e Adiante A Auténtica!!

    ResponElimina