diumenge, 8 de gener del 2012

Calma tensa a l'Eixample

Menys d'una setmana per al gran xoc entre les dues bandes del districte i des del carrer de Tarragona fins al del Dos de Maig no es parla d'una altra cosa: serà capaç la Porca Belitaire de disputar l'hegemonia eixamplina al Bèlit Nord? Mentre es respira una calma tensa a l'Eixample i als carrers ja es percep un creixent ambient de derbi; els tercers en disputa, el Canexnikov, romanen aliens a la polèmica dels seus rivals confiant que els seus potents llançadors siguin el principal argument per a una victòria en el triangular.

Com ja hem comentat en aquest mateix blog, el triangular serà als jardins de Maria Matilde Almendros (C/ Calàbria, 90) a les 10:00, el dissabte 14 de gener. La jornada belitaire està emmarcada en la Festa Major de Sant Antoni, l'oferta cultural i lúdica de la qual podreu trobar en aquest enllaç.

Suspès el partit Casus Bèlit vs Desibèlits

A l'últim post havien parlat d'un amistós concertat entre l'equip santsenc i els gironins de Desibèlits previst per al passat dissabte 7. Doncs bé, aquesta trobada s'ha hagut de cancel·lar per problemes d'agenda d'ambdós conjunts; per la qual cosa, els de Sants a priori no sembla que hagin de disputar cap partit de preparació per al Torneig d'Hivern. Tot i així, des de tots dos clubs s'esperava aquest amistós i no descarten celebrar-lo en un altre moment.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada