divendres, 30 de setembre del 2011

Gran esdeveniment a Bescanó i duel a mort en Les Corts

Com venim informant des de fa ja uns dies, demà comença el tercer Campionat de Bescanó en el que participarà l'equip santsenc Casus Bèlit, buscant millorar el paper que va realitzar al Campionat del Món de Sant Narcís. Dèiem també que no ho tindrien fàcil donat que un dels seus rivals directes seran Los Primos, campions a Sant Narcís i encara invictes (a l'esquerra, foto del Va de Bèlit).

L'esdeveniment ha generat tant expectació que el setmanari d'informació crítica la Directa s'ha fet ressò en un extens article sobre el campionat i sobre el bèlit que, forçats per un intens dia de novetats, haurem de comentar en una entrada posterior.

Haurem d'esperar fins al diumenge per a veure l'espectacle de Los Primos - Casus Bèlit. Però no serà l'únic obstacle que es trobaran els santsencs i santsenques. Demà a les 9:00 es reeditaran el partit contra els Belitaires (a la foto d'avall, Va de Bèlit) esperant un resultat més favorable que l'últim cop que es van veure les cares.

A les 11:30 - 12:00 serà el torn del Mas Llunès que, com s'adverteix en aquesta fotografia del Torneig 5 Nacions de La Miquela, ja saben el que és sostenir trofeus...

Des de Tot Bèlit intentarem, en la mesura de les nostres possibilitats, anar informant tant bon punt es vagin produint resultats.

Hora, data i cartell per al gran derbi

I les novetats ens porten al derbi de revenja entre els Panarres i el Casus Bèlit. L'estadi cortsenc serà la Plaça Clara Campoamor, un indret que espera veure grans victòries dels locals. Serà el dia 8 d'octubre a les 12:00, dins del marc de les Festes del barri.

Tot i que ampliarem la informació conforme s'apropi el partit, ja podem avançar que aquest neix envoltat de polèmica, en el que comença a ser ja quelcom habitual entre les dues formacions.

Més enllà dels aspectes extra-esportius, els Panarres estrenaran samarreta i escut. Abandonen l'escut del barri provisional per a adoptar un de corporatiu que, tot i així, està lleugerament inspirat en la simbologia identitària de Les Corts.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada