dimarts, 10 de maig del 2011

Última hora: ja es coneix el rival del Casus Bèlit










Font de les fotos:
Va de Bèlit (Miquel Pagès i Juanjo Valerós)


Amb 10 punts, l'Obélit s'assegura la segona posició a la lliga del Grup B i serà llavors l'equip que s'haurà d'enfrontar al Casus Bèlit a la fase eliminatòria. L'any passat, aquest equip va fer un molt bon paper caient a semifinals amb els actuals campions - els Minibons- per 385 a 490.
A la present edició del campionat, l'Obélit ha assolit la segona posició del grup mercè a 5 victòries i dues derrotes. Va guanyar a Els Bons (250-665), a els Taronges (245-305), al Casanova Team (325-330), al Nemberguan (510-680) i al Límit 7 (445-410). Les dues derrotes van ser contra Los Primos (515-415) i contra el Cupdecana (645-540). Sobre paper, parteixen com a favorits a la classificació per a la fase final. Però que no es confiïn: els partits es juguen al camp, són 8 contra 8, no hi ha rival petit... El bèlit és així. A davant es trobaran un Casus Bèlit molt motivat que buscarà millorar els resultats obtinguts a la lliga del Grup A i esdevenir una de les sorpreses de la competició.
Per altra banda, només falta per conèixer el desenllaç d'un partit del Grup B per a concloure la fase de lliga: Els Bons - Los Primos. Malgrat això, és molt poc probable que el marcador d'aquest encontre canviï la classificació. Per la qual cosa, exceptuant el Mosquetes Mortes - Els Bons, Belitaires - Taronges i Mitja Cana Val - Nemberguan, que encara estan subjectes al resultat anterior, tenim els aparellaments definitius:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada