divendres, 1 d’abril del 2011

Si vis pacem para bèlit!

S’apropa el tercer cap de setmana del 7è Campionat del Món de Bèlit a Girona amb ni més ni menys que set partits d’allò més emocionants. Al Grup B es disputa Los Primos – Obèlit, ambdós equips en pugna pel lideratge. Al Grup A, sense dubte, l’atenció estarà posada al debut del Casus Bèlit de Sants, únic equip que falta per jugar. El paper que li pertoca en aquesta competició és, a hores d’ara, tota una incògnita; ja que els partits d’aquest diumenge dia 3 són, de fet, els dos primers partits de la seva història.

No ho tindrà fàcil. Gens ni mica. A les 10:30 del matí es veurà les cares amb els Minibons. El Casus Bèlit no només ha de superar als actuals campions, sinó que també ha de fer front a la seva pròpia inexperiència. Els Minibons ocupen la segona plaça del grup. Venen de guanyar als Belitaires (215-495) i de perdre amb l’actual líder del grup, Can Barraca (505-680).

Font: Va de Bèlit

El segon partit serà a les 12:00 contra els Belitaires, que ocupen la cinquena posició desprès de perdre amb els Minibons i de guanyar al Mitja Cana Val (390-145).

Màxima intriga: trontollarà aquest cap de setmana l’hegemonia gironina sobre aquest esport? Mai se sap. El bèlit és així. Són vuit contra vuit. No hi ha rival petit.



Mostra 7è Campionat del Món de Bèlit en un mapa més gran

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada