divendres, 12 de desembre del 2014

Bèlit al Festival DAU de Barcelona! (13 i 14-Des.)

Enguany el bèlit estarà present al Festival Dau de Barcelona! És una alegria per a Tot Bèlit poder-hi participar, i compartir amb tothom qui us animeu a venir-hi aquest gran esdeveniment del joc! Us hi esperem!

http://daubarcelona.bcn.cat/ 

"El dissabte 13 i el diumenge 14 de desembre es farà la tercera edició de Dau Barcelona, festival del joc a Fabra i Coats Fàbrica de creació (carrer Sant Adrià, 20), al barri de Sant Andreu de Barcelona. L'horari és de 10 a 20 hores els dos dies i l'entrada és gratuïta. Aquest any, a més, tornarem a fer l'Off Dau, és a dir que si voleu també podreu jugar tota la nit de dissabte a diumenge. 

Organitzat per la Direcció de Creativitat i Innovació de l'Institut de Cultura de l'Ajuntament de Barcelona, el festival s'adreça tant al públic familiar per mostrar-los els millors jocs d'ara mateix com als jugadors avesats, que podran provar a Dau Barcelona les últimes novetats. Enguany hem incorporat molt més tipus de jocs al programa del festival. Sobretot, estem contents de poder-vos oferir una bona mostra de jocs populars i tradicionals."


El bèlit, que entra dins la mostra de jocs populars i tradicionals (on també hi trobarem el futbol botons, la morra, les bitlles catalanes, i més jocs tradicionals), hi estarem els dos matins, de 10:30 a 13:30 hores, i us destaquem el partit que tindrà lloc el dissabte a les 12:00 hores. Al llarg dels dos matins tothom qui ho desitgi podrà descobrir i practicar el bèlit en primera persona, i no podem evitar avisar-vos: vigileu, que enganxa! Ens hi veiem!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada