dilluns, 26 de desembre del 2011

Intens inici de 2012

Sembla ser que, durant l'any 2011, a Tot Bèlit ens hem portat prou bé ja que desprès d'alimentar el Tió i colpejar el seu llom de fusta amb les nostres canes, ens ha cagat tot un seguit de compromisos belitaires d'allò més interessants.

El primer de tots es preveu per al dia 8 de gener a l'Espanya Industrial. Es tracta d'un amistós entre el Casus Bèlit de Sants i els Desibèlits. Aquests dos equips agermanats ja es van enfrontar al Campionat del Món de Girona en la que va ser la derrota més severa del conjunt santsenc, que va caure per 175 a 945. Molt ha plogut des de llavors. El Casus Bèlit ha desenvolupat un nivell de joc acceptable al Barcelonès, sent fins al moment l'únic equip que ha guanyat a tots els seus rivals propers. Nogensmenys, al Gironès continua oferint un dubtós espectacle de desorientació. Per la seva banda, l'equip gironí va realitzar enguany un molt bo Campionat del Món. Va quedar segon al grup A de la lliga havent perdut només amb el totpoderós Can Barraca. A la fase eliminatòria es va desfer sense gaires dificultats del Casanova Team; però no va poder coronar aquesta trajectòria al pòdium al caure a quarts contra el subcampió Taronges per 855 a 485. Sigui com sigui, és indubtablement un dels equips més forts del potent bèlit septentrional i per tant, es perfilen com a favorits per a aquest partit.

La segona cita de gener serà en el marc de les Festes de Sant Antoni. Malgrat que encara no està confirmat, tot apunta a que el públic de l'Eixample Esquerra assistirà a un triangular, fórmula competitiva inèdita en aquest esport. El Bèlit Nord ja han confirmat la seva presència i el Caneshnikov de l'Hospitalet també ha mostrat la seva disposició. Aquest partit inèdit conforma un duel interessant entre dos combinats que es caracteritzen pels llançaments llargs i que han mostrat un immillorable estat de forma: el Bèlit Nord derrotant als Panarres al seu camp i els riberencs posant-li les coses molt difícil als de Sants. Però un triangular requereix un tercer equip... Les fonts layretianes mantenen la incògnita, però en alguns sectors de l'esquerra eixamplina s'ha sentit el càntic "Que no, que no, que no ens representen... !" dedicat als de la Sagrada Família i el Fort Pienc. Estem davant del primer derbi genuí del bèlit barceloní? La resposta definitiva el 14 de gener. Mentrestant, el tag #derbieixample es perfila com a candidat a Trend Tòpic.

Per últim, hem sabut que amb motiu del primer aniversari del Casus Bèlit s'està preparant una jornada a Sants d'alta tensió. Sense que ens hagin confirmat encara la totalitat del programa, Tot Bèlit està en condicions d'avançar en primícia que aquest conté el primer Trofeu d'Hivern. Serà el 28 de gener i enfrontarà a quatre equips: els amfitrions Casus Bèlit, els Panarres, el Bèlit Nord i un equip de Girona que probablement es tracti de Can Barraca. Malgrat el favorit indiscutible a priori sigui el recent campió de Bescanó, aquesta competició compta amb el morbo afegit de la possibilitat de reedició del clàssic entre santsencs i cortsencs. La presència del Bèlit Nord també assegura la polèmica per les seves constants declaracions que alguns en el món belitaire consideren poc menys que "provocadores". Per suposat, Tot Bèlit restarà atent per a informar de qualsevol novetat sobre aquesta competició.

Malauradament, no tenim encara notícies d'un campionat de caràcter més global que aglutini a tots els equips existents i en formació al Barcelonès. Però el 2012 neix amb excel·lents expectatives per al desenvolupament del joc. Així que només ens resta esperar i desitjar-vos la millor entrada d'any. Des de Tot Bèlit: Feliç 2012!

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada