dissabte, 19 de novembre del 2011

Partit inèdit a Les Corts









Ja es coneix la data per a l'únic partit inèdit del Barcelonès, aquell que ha d'enfrontar a l'equip de Les Corts i al de l'Eixample. El Panarres vs Bèlit Nord es jugarà el diumenge dia 27 a les 16:00, al Clara Campoamor.

De ben segur que les autoritats no s'imaginaven aquest partit com un encontre d'alt risc, però ja ens han arribat notícies de petits atacs a Pedralbes Center i a les obres de la Sagrada Família. Esperem que regni la cordura entre els equips i les aficions.

Els Panarres venen de guanyar al Casus Bèlit en un excel·lent partit per 520 a 365 i es postulen com a favorits en la confrontació de diumenge. El Bèlit Nord només ha jugat un partit, precisament contra l'equip santsenc, en el que van perdre per 415 a 390. Tot i així, els cortsencs i cortsenques no es podran confiar perquè durant aquests mesos, l'equip més jove del Barcelonès s'ha estat preparant de valent.

El Pic i Pala al Canal 9

El programa Treu la llengua del canal autonòmic valencià dedicà el seu quart capítol als jocs populars del País Valencià. Com podreu comprovar, el primers minuts estan dedicats al pic i pala, que és una varietat meridional del bèlit. Esperem que en breu equips principantins i valencians puguin jugar plegats de Salses a Guardamar i de Fraga a Maó.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada